Site-ul www.bloc-curat.ro este proprietatea societatii SC Ovee Impact SRL. In calitate de proprietar, societatea se ocupa de functionarea si administrarea site-ului si garanteaza o navigare rapida si sigura pe suprafata acestuia. Prezentul document descrie pe larg politica de confidentialitate utilizata in cazul informatiilor cu caracter personal transmise de utilizatori catre site-ul societatii. Toate materialele si informatiile trimise catre site se supun politicilor de confidentialitate prezente. Societatea SC Ovee Impact SRL garanteaza ca datele personale cerute vor fi utilizate doar in scopul cerut si vor fi stocate intr-un mediu sigur. Informatiile cu caracter personal nu pot fi divulgate tertelor persoane, doar in cazuri unice descrise pe larg mai jos. Societatea se angajeaza sa pastreze dreptul la intimitate al utilizatorilor site-ului si sa ia toate masurile pentru pastrarea si utilizarea informatiilor cu caracter personal asa cum este descrisa in legea actuala privind confidentialitatea datelor cu caracter personal.

Generalitati despre datele cu caracter personal furnizate de utilizatori
Utilizatorii site-ului www.bloc-curat.ro sunt rugati sa furnizeze date cu caracter personal cum ar fi: numele, adresa, adresa de e-mail sau numarul de telefon. Datele enumerate aici intra in categoria informatiilor cu caracter personal. Administratorul site-ului colecteaza date cu caracter personal pentru identificarea utilizatorilor, facand astfel posibila folosirea si personalizarea interfetei site-ului si a serviciilor sau produselor oferite. Din punct de vedere al sigurantei datelor, acestea sunt stocate intr-un mediu adecvat si protejat. Pentru intrebari referitoare la datele dumneavoastra cu caracter personal va rugam sa va adresati administratorului site-ului pe adresa de e-mail: contact@bloc-curat.ro sau contact@ovee.ro sau in scris pe adresa: str. Dimitrie Paciurea, Nr.2-4, Ap.14, Cluj-Napoca.

Termeni legali
Informatiile cu caracter personal pot intra in categoria Datelor cu caracter personal. Aceste date se refera la fiecare utilizator in parte si ajuta la identificarea individuala a utilizatorilor, ca persoane fizice. Procesarea informatiilor cu caracter personal inseamna: colectarea, depozitarea, modificarea sau inregistrarea datelor. Totodata aici intra si stergerea sau modificarea contului de utilizator. Politica de confidentialitate se refera la interfata site-ului. Tertele persoane sau societati partenere nu se afla sub controlul direct sau indirect al societatii SC Ovee Impact SRL. Informatiile cu caracter personal sunt transmise de catre utilizator administratorului site-ului in mod voluntar. Site-ul nu colecteaza datele dumneavoastra decat daca doriti acest fapt. In caz ca nu doriti ca informatiile cu caracter personal, cum ar fi numele, numarul de telefon, adresa de telefon etc., sa fie stocate si utilizate de site, atunci va rugam nu trimiteti aceste date catre administratorul site-ului. Site-ul www.bloc-curat.ro utilizeaza informatii cu caracter personal doar pentru identificarea individuala a clientilor societatii, pentru furnizarea de anumite servicii sau produse sau pentru imbunatatirea acestora. Site-ul poate colecta atat informatii directe, cum sunt numele, adresa de e-mail sau numarul de telefon, cat si date in mod indirect, cum ar fi informatiile de tip cookie sau informatii referitoare la conexiunea de internet. Pentru a nu pune in pericol informatiile cu caracter personal si pentru ca acestea sa poata fi utilizate doar in scopul dorit de dumneavoastra va rugam sa nu faceti publice aceste date. Pentru siguranta datelor si informatiilor cu caracter personal nu este recomandata postarea acestora pe bloguri, forumuri de discutii sau pe retele de socializare.

Securitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal
Societatea SC Ovee Impact SRL se obliga sa ia toate masurile de securitate pentru utilizarea si pastrarea datelor cu caracter personal conform legilor in vigoare. Datele dumneavoastra sunt stocate intr-un mediu de maxima siguranta. Datele cu caracter personal pot fi accesate doar de angajatii firmei SC Ovee Impact SRL, accesarea lor de catre terte persoane fiind interzisa. Tertele persoane, angajate ale societatilor partenere, sunt obligate sa semneze un contract de non-divulgare. Utilizarea informatiilor cu caracter personal de catre administratorul site-ului Societatea SC Ovee Impact SRL se angajeaza sa utilizeze informatiile dumneavoastra cu caracter personal doar in scopul declarat si aprobat de catre dumneavoastra. Aceste date pot fi utilizate pentru imbunatatirea sau evaluarea prezentelor servicii oferite de site. Datele cu caracter confidential si personal totodata pot fi folosite si pentru prevenirea incalcarilor unor prevederi legale. Socieatea SC Ovee Impact SRL se obliga sa nu divulge informatiile cu caracter personal tertelor persoane sau societati sub nici o forma. Informatiile cu caracter personal pot fi divulgate organelor abilitate de lege in cazul in care acestea o cer. Acestea reprezinta situatii exceptionale: – Informatiile cu caracter personal nu pot fi furnizate tertelor societati sau persoane decat in cazurile cerute de legile in vigoare. Tertele persoane care intra in contact cu datele cu caracter personal sunt obligate sa aiba semnat un contract valid pentru pastrarea confidentialitatii informatiilor cu caracter personal. – In cazul in care administratorul site-ului este obligat de lege sau de organele de control abilitate, va furniza informatiile cu caracter personal la cererea acestora. Aceste actiuni sunt posibile pentru respectarea legislatiei in vigoare, pentru a raspunde diferitelor cereri ale organelor abilitate sau pentru a apara drepturile societatii SC Ovee Impact SRL.

Modificarea, actualizarea sau stergerea informatiilor cu caracter personal
Ca utilizator al site-ului, al serviciilor si produselor oferite de site, dumneavoastra aveti dreptul de a cere modificarea, actualizarea sau stergerea contului de utilizator si al datelor cu caracter personal. Pentru o astfel de cerere puteti sa va adresati administratorului site-ului pe adresa de e-mail: contact@bloc-curat.ro sau contact@ovee.ro sau in scris pe adresa: str. Dimitrie Paciurea, Nr.2-4, Ap.14, Cluj-Napoca.

Politica firmei in cazul mesajelor de tip spam
Societatea SC Ovee Impact SRL se dezice de strategiile de marketing ce utilizeaza mesaje de tip spam. Acestea sunt mesaje nesolicitate de catre clienti, care contin materiale promotionale si publicitare. Pentru comunicarea imbunatatirii serviciilor sau a actualizarii acestora societatea noastra foloseste mesaje de tip newsletter. Newsletterele primite de la societatea noastra contin in partea de jos a mailului informatii clare privind dezabonarea de la acestea. Totodata societatea noastra se obliga sa nu furnizeze datele dumneavoastra cu caracter personal tertelor societati care le pot utiliza pentru trimiterea de mesaje de tip spam.

Stocarea datelor si informatiilor cu caracter personal
Societatea noastra pastreaza informatiile dumneavoastra cu caracter personal intr-o baza de date. Aceste date sunt stocate pana la solutionarea diferitelor cereri sau pentru utilizarea diferitelor servicii oferite de catre socieatea noastra. Datele cu caracter personal pot fi stocate in baza de date o perioada de timp, dupa ce dumneavoastra ati cerut stergerea contului de utilizator. Dumneavoastra ca utilizator aveti dreptul sa cereti stergerea contului de utilizator.

Politica de confidentialitate in cazul site-urilor partenere
Linkurile sau informatiile oferite de site-urile partenere ale societatii SC Ovee Impact SRL nu cad sub jurisdictia societatii noastre. Utilizarea si accesarea acestora se face pe proprie raspundere si respectand Politica de confidentialitate oferita de acestea. Societatea noastra nu poate fi trasa la raspundere in nici un fel pentru eventualele daune cauzate de aceste terte siteuri. Societatea SC Ovee Impact SRL isi rezerva dreptul de a aduce modificari sau imbunatatiri interfetei site-ului si serviciilor fara o notificare prealabila in scris a utilizatorilor. Aceste modificari vor fi mentionate in prezenta Politica de confidentialitate. Prin utilizarea site-ului si a serviciilor oferite de acesta dumneavoastra sunteti de acord cu prezenta Politica de confidentialitate. Pentru a beneficia de anumite servicii oferite de site trebuie sa va dati acordul pentru utilizarea si stocarea informatiilor si datelor cu caracter personal. Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate doar in cazurile enumerate mai sus, in conformitate cu legile in vigoare.