Firma_curatenie_cluj_scari_de_bloc_art1.1_blog.jpg

Curatenia la Bloc - Provocari

A avea propriul apartament la bloc este de multe ori un vis implinit pentru multe familii sau persoane singure, insa acest aspect vine la pachet cu multe provocari la care nu te gandesti initial.

Probabil iei in calcul multe aspecte insa mai putin curatenia din scara blocului, care oricum te impresionaeza la inceput, sau nu, si este un aspect important de luat in calcul la achizitia unui apartament.

Cu cat blocul este mai curat si intretinut atat in interior cat si in exterior cu atat este mai placut si atractiv.

Aici poti lua in calcul atat spatiile verzi care trebuie intretinute cat si garajele sau alte spatii comune. Este un lucru pe care ti-l recomandam sa-l iei in calcul cand faci o investitie de acest gen.

Daca deja ai facut aceasta investitie si esti proprietar de apartament sau esti administrator de bloc, sau faci parte dintr-o asociatie de proprietari, gandeste-te la curatenia in scara blocului si in toate spatiile comune, ca la imagina ta.

Este de fapt si o investie, daca alegi sa accesezi o firma care presteaza astfel de servicii de curatenie, este si mai usor si mai practic, ei se ocupa de tot, nu trebuie sa faci nimic. Suma platita de toti locatarii se va intoarce inapoi ulterior prin mai multe feluri. Prin felul in care te simti cand jungi acasa, prin felul in care esti vazut ca locuiesti intr-un astfel de loc cat si pentru o vanzare viitoare.

Studiile recente de specialitate din domeniul imobiliar arata clar ca imobilele si blocurile care au parte de o curatenie si o intretinere a scarilor de bloc exemplara, cat si a spatiilor verzi, dar si a garajelor, sunt mai cautate si mai dorite de cumparatori sau de cei care vor sa inchirieze, dar sunt si dispusi sa investeasca in continare in intretinerea lor.

Investesti in curatenie investi in tine! Iti dorim succes si ne-ar face placere sa-ti acordam suport pentru astfel de servicii daca esti interesat de un viitor mai curat si mai sanatos.

Cu multumiri Echipa Bloc-Curat.ro