Firma_curatenie_cluj_scari_de_bloc_art2.1_blog.jpg

Secretul pentru un garaj impecabil

Garajul este o necesitate in aglomerația urbană însă curatenia și îngrijirea lui este obligatorie pentru ca spațiul este întodeauna limitat.

Asociațiile de locatari sunt principalii beneficiari de astfel de servicii însă mulți nu sunt conștienți de cât de eficient și sanatos este sa lucrezi cu o firma specializată.

De multe ori din dorința de a face economii, ne îngreunam treaba și punem in pericol siguranța locatarilor, beneficiarii adevărați.

Va propunem câteva soluții ingenioase de curatenie pe care le puteți folosi și singuri, iar dacă timpul nu va permite puteți apela la experții din zona dumneavostră pentru curățenia parcarilor subterane sau cele exterioare ale blocurilor unde împreuna cu vecinii puteți avea acces instant la servicii de calitate permanent fără alte bătăi de cap.

Unul din secrete este aplicarea plăcilor ceramice lucioase pe perete sau aplicarea unei vopsele acrilice dacă peretele este din beton in locul altor materiale, care se vor dovedi extrem de ușor de curățat și nu vor favoriza acumularea de bacterii și alte microorganisme. Spre deosebire de vopseaua clasica, placile ceramice vor fi mult mai rezistente în timp și își vor păstra aspectul plăcut pentru o perioada mai lunga de timp.

Folosiți-vă de pereți pentru a monta rafturi din materiale ușor de curatat, rezistente la umezeala, cum ar fi PVC, sau metale usoare, cum ar fi inox sau aluminiu.

Echipa Bloc Curat va sta la dispoziție cu suport și consultanta gratuită pentru a alege solutia cea mai potrivită pentru dumneavoastră.

Timpul este prețios și este important sa-l folosim înțelept, corect?

Substanțele si echipamentele folosite sunt de înaltă calitate deoarece mulțumirea clienților noștri este pe primul loc, iar testimonialele oferite întăresc crezul nostru.

Afla acum care sunt pachetele noastre pentru a scapă de această grijă, iar parcarea ta o sa arate impecabil.