Firma_curatenie_cluj_scari_de_bloc_art3.1_blog.jpg

Sezonul spatiilor verzi

Clar suntem in sezonul spatiilor verzi care este intodeauna o provocare pentru majoritatea locuitorilor de la bloc sau cei de la casa care detin spatii verzi.

In multe studii de specialitate din imobiliare este trecuta acesta mentiune a spatiilor verzi cat mai bine intretinute ca si indicator pentru un imobil de calitatea, dovedindu-se si un activ foarte bun in timp, daca este bine intretinut.

Intretinerea spatiilor verzi in jurul blocurilor sau a asociatilor de locatari este diferit decât cea din propria gradina cand detineti o proprietate privata.

La bloc sau in jurul blocului poti sa beneficiezi de suport specializat si sa te folosesti de acest avantaj la un cost redus cu un impact mare asupra mediului inconjurator.

Fiecare spatiu verde, oricat de mic, ajuta la sanatatea fizica si psihica a locatarilor din bloc.

Curatenia spatiilor verzi de la bloc este de multe ori in grija celor pe care voi locatarii deleaga ca si administratori, insa daca acesta nu este intretinut corespunzator sau nu esti multumit de cum arata spatiul verde din jurul locuintei tale ai acum posibilitate sa schimbi rapid acest lucru.

Echipa Bloc Curat iti poate oferi suport gratuit pentru cele mai bune solutii apoi se poate ocupa de intretinerea, curatenia si imaginea spatiilor verzi.

Tunderea gazonului, toaletarea gardului viu, curatenia si intretinerea periodica este in grija firmei de curatenie pentru un spatiu verde curat.

Fara intretinere orice spatiu verde se "salbaticeste" intr-un timp scurt. El este infestat de buruieni, gazonul fin se transforma intr-o pajiste, florile se ofilesc si toata munca investita in amenajare se risipeste.

Spatiul verde se poate deteriora intr-un ritm alert incat fara interventia specialistilor se poate ajunge chiar si la pierderea intregii amenajari.

De aceea cu ajutorul unor tehnologii si utilaje moderne care ofera performanta si timp de executie redus, puteti preintampina neplacerile provocate de vreme si de factorii externi.

Alege un mediu verde și curat alaturi de echipa noastra. Alege acum una din solutiile noastre personalizate de curatenie și intretinere a spatiilor verzi.