Firma_curatenie_cluj_scari_de_bloc_art4.1_blog.jpg

Zugravirea scarilor de bloc

Daca nu esti expert in zugraveli, tencuieli, amenajari interioare, vezi diferenta la o lucrare doar in timp, daca este bine facuta si daca materialele si tehnica au fost de calitatea promisa.

Ceea ce se promite cu ceea ce se executa este cel mai important lucru pe care il cauta clientii, iar daca exista si o diferenta care sa ii surprinda pozitiv consideram ca acel client isi va aduce aminte de "meseriasul perfect".

Cautarile pe canalele online, gen: Google, Facebook, Yahoo, Olx, pentru meseriasi si specialisti in zugraveli a crescut semnificativ, si totusi, clientii declara ca este greu sa gasesti un profesionist adevarat.

Va oferim cateva tipsuri de modul cum separi un profesionist in zugraveli si amenajari interioare, mai ales in spatii deschise cum ar fi scari de bloc, garaje si alte locuri folosite in comun de locatari, de un amator si sa un iei o decizie care te poate costa mai mult.

1. Sa te uiti daca furnizorul de servicii poseda o firma si iti poate da factura fiscala.

2. Sa verifici daca exista garantie pe lucrare sau daca exista si suport pe intretinere pe termen lung. Cei care isi asuma colaborari pe termen lung, pun accent pe calitate.

3. Sa verifici care sunt produsele folosite si ce experienta au persoanele care urmeaza sa execute lucrarea conform cerintelor.

4. Daca exista lucrari similare pe care le poti verifica inainte sa contractezi astfel de servicii.

Iar nu in ultimul rand iti recomndam sa alegi pentru spatiile comune, scari de bloc sau alte spatii, culorile neutre, ele sunt cele mai apreciate de catre clientii nostri.

Echipa Bloc Curat este transparenta si asigura tot suportul necesar pentru a avea tote informatiile necesare pentru a lua o decizie.

Daca esti locatar si iti doresti sa te implici in amenajarea scarilor de bloc, poti recomanda serviciile de calitate catre asociatiile de proprietari sau administratorilor care gestioneaza spatiile comune.